Logo
NaviLeft Tervetuloa Sami Sarjulan kotisivuille Rallitiimimme ja kilpailukalustomme esittely Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana
TableLeft   TableRight
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Driver Rengas- ja Vannepalvelut KotkaDriver Rengas- ja vannepalvelut - http://www.rengasonnela.fi
Rengas Onnela hoitaa autosi rengas-ja vanneasiat ajantasalle nopeasti aikaa varaamatta. Säästä aikaa ja hermoja ajamalla Rengas Onnelaan, Kotkan joustavimpaan rengasliikkeeseen!
PirelliPirelli - http://www.lar.fi/pirelli_uutiset
Pirelli on italialainen pääosin ajoneuvojen renkaita tuottava teollisuusyhtiö, joka on maailman suurimpia renkaiden valmistajia. Pirelli on tunnettu niin siviilielämästä kuin ennen kaikkea moottoriurheilusta, jossa se on vahvasti ollut esillä niin Formula 1 kuin Rallin MM-sarjoissa.
Rengas OnnelaRengasonnela - www.rengasonnela.fi
Rengas Onnela on hyvän palvelun rengasliike Karhulassa, josta saat renkaat ja vanteet henkilö-, paketti-, ja SUV-autoihin nopeasti aikaa varaamatta. Yrityksen osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla löydät sopivimmat renkaat turvalliseen ja taloudelliseen ajoon!
NetCrediNetCredi - www.netcredi.fi
Valomainokset, mainosteippaukset, offset- ja digipainatukset, suurkuvatulosteet, aineistojen suunnittelu ja asennuspalvelut kuuluvat Helsingissä toimivan Netcredin palvelukokonaisuuteen.
Mediaguru Jack BaconMediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen uusmedian mainostoimisto MediaGuru Jack Bacon toteuttaa mm. graafisesti tyylikkäät ja sisällöllisesti informatiiviset kotisivut sekä kaikki graafisen suunnittelun pavelut. Noin 200 asiakasta ei voi olla väärässä ja siksi myös luotamme heidän palveluihinsa eli Samisarjula.com on MediaGuru Jack Baconin käsialaa. Suosittelen!
Valokuvaaja Kari KuitunenValokuvaaja Kari Kuitunen - https://www.facebook.com/valokuvaajakarikuitunen
Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä kuvaava Kari Kuitunen on vahva alan ammattilainen. Hän kuvaa kaikkea tuotekuvista vauvoihin ja vaareihin. Erityisesti hän rakastaa monenmoisien tapahtumien kuvaamista. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: puh. 046 551 3132.
Sarjula SportSarjula Sport - www.sarjulasport.fi
Personal Trainer Anna-Maija Sarjula auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sekä motivoitumaan terveelliseen elämäntapaan. Anna-Maija Sarjula palvelee sinua Lohjalla ja sen lähialuella, Nummelassa, Vihdissä, Salossa ja koko pääkaupunkiseudulla.
Suomen RengastukkuSuomen Rengastukku - www.suomenrengastukku.fi
Tuusulassa toimivasta Suomen Rengastukusta löydät laajan valikoiman auton renkaita ja vanteita niin henkilö-, paketti- kuin maastoautoihin. Heiltä saat tietysti myös erikoisvanteet sekä kaikki alan työt rautaisella ammattitaidolla ja iloisella asiakaspalvelulla.
t:mi ES Huoltoaput:mi Es Huoltoapu
Kiinteistönhoitoa, mökkitalkkari palvelua, pienremontteja ja tien aurauspalvelua Mäntyharjulla. Soita puh. 040 593 1679.
RSD Racing FinlandRSD Racing Finland - www.rsdfinland.com
RSD Racing Finland yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea toimintaa nuorten liikennekulttuurin ja liikennekäyttäytymisen edistämiseksi sekä ylläpitää ja edistää liikenneturvallisuutta. Tavoitteena on saada "kilpa-autoilu pois kaduilta". Tarkoituksena on myös korkeatasoisella, monivuotisella koulutuksella ja valistuksella pyrkiä vaikuttamaan nuorten asenteisiin liikenteessä, ja tätä kautta myös omalta osaltaan olla vaikuttamassa nuorten liikenneonnettomuuksien vähentämisessä.
Mikey WonderMikey Wonder - www.facebook.com/MikeyWonderOfficial
Mikey Wonder on suomalainen musiikkituottaja, jolta saa taustoja jokaiseen projektiin - Genrestä riippumatta!
Astral StudioAstral Studio - http://astralstudio.tumblr.com
Astral Studio on Tampereella, Epilässä sijaitseva äänitysstudio, joka on toiminut vuodesta 2007. Yritys on erikoistunut bändiäänityksiin ja -tuotantoihin.
 
     
Ota yhteyttä ja kannusta
Sami Sarjulan kotisiut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon